Fødselsberetning - Det kan godt gå for stærkt..

5 måneder og lortemor :)

Min lille fis fylder 5 måneder i dag og hun er bare så mega nice. Synes jeg. Vi er startet lidt på grød, og det lader til, at hun er ved at acceptere det faktum, at kosten ikke længere behøver være flydende. Du gode gud.. Næste skridt er teenagefester, højlydte skænderier med sine forældre, kærester og kærestesorger. Måske jeg bare sku gå tilbage til den flydende kost. For life. Hvem gider at drikke sig fuld med en pige, der stadig går rundt med sin sutteflaske i tasken?! Spøg til side. Hver alder sin charme.

14087298_10154549754687164_677361181_o

På den anden side er det slet ikke sikkert Freja kommer op og gå. Jeg har nemlig glemt at give hende d-vitamin, de første 5 måneder nærmest. Jeg har vitterlig glemt det, på trods af at de står fremme og når tanken har strejfet mig, har jeg taget lidt løst på det. De finder jo hele tiden på nye påfund og fjerner dem igen, ligeså hurtigt som det er blevet inkorporeret i seneste folder om babymad. (Jerndråberne der nu er blevet fjernet, og mælken, der nu først må gives når de er 1 år etc.) Men for en uges tid siden, googlede jeg manglende d-vitamin og til min store frygt, kan det have ret store konsekvenser. Blandt andet for udviklingen af deres muskler og ben. LORTE MOR MUCH? YES. Sorry Freja. Formentlig også derfor hun stinker til at ligge på maven. Børnene i mødregruppen ligger så flot og troner på armene. Freja ligger som en fisk, der lige er skyllet på på land og bjæffer. Og efter 1 min er pænt hidsig med hele fjæset smurt ind i enten gylp eller savl. Jeg må hører lægen på mandag om hun står til at redde.

14074440_10154549755072164_1064114865_oJeg gik lidt i panik, så tænkte at et par minutter i solen også gør underværker. :o)

 

Lige nu sover F & F  og jeg skal til at gøre mig klar til fødselsdag. God søndag <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsberetning - Det kan godt gå for stærkt..