Bitcheri!

Pizza, Blockbuster og smøger

Gal de søndage savner jeg indimellem. De søndage, hvor man stod op, røg sin første smøg og drak dagens første kop kaffe. Lod dagen fælde sig og alt afhængig af om lørdagen havde budt på festivitas eller ej, kunne man beslutte sig for, hvilke få ting dagen ellers skulle indeholde. For os, stod den oftest på dyner i sofaen, Blockbuster film, Bland selv slik, og Cola indtaget i den tykke tåge af røg, der lå solidt plantet over hele lejligheden. Filmene havde vi personligt  været nede og vælge i Blockbuster og på de rigtig slumredage kunne vi snildt nappe 3 Premiere film i streg. Og selvfølgelig stod dagens aftensmad på pizza fra udbringning.

Jeg ved godt det ikke lyder sundt, men hyggeligt – dét var det!. Det var afslapning på bedste vis, kun Troels og jeg. Dengang vi ingen forpligtigelser havde og intet ansvar af større betydning, så længe vi blot begge mødte friske og veloplagte på arbejde igen om mandagen.

I dag hverken ryger vi eller ejer en dvd-afspiller. Sidstnævnte også uden betydning, da vi nu sjældent har tid og overskud til at se en hel film. Vi lod det komme an på en prøve, her på ferien. Vi havde lejet The Danish Girl på Itunes. Efter to aftener, hvor vi kun havde fået set to tredjedele, fik jeg besked om at filmen nu var udløbet.. Typisk! 🙂 Så den slutning har vi stadig til gode.. Nårh ja.. Pizza får vi da stadig indimellem! I’m a sucker for that shit!  :o) I dag stod den på hjemmelavet pizza. Vi får mad fra årstiderne, så det var deres ide 😉

Nu slumres der i sofaen, og EM-finalen er aftenens underholdning.

Håber alle har haft en dejlig weekend?! <3 Vores er blot gået med at lande efter ferien. Troels har været til fødselsdagsfest i går og ligget med tømmermænd i dag, så jeg har været alene på skansen. 🙂

Møs

P.s. Hvorfor ligner Ronaldo altid en voksfigur? 🙂 Der er jo vitterligt ikke et eneste hårstrå der sidder forkert på den mand.

P.p.s – Jeg ville gerne have lagt et billede ind, men jeg har ik noget. Og jeg ligner søndagsbæ – og det kan end ikke de bedste filtre kamuflere, så i må undvære ;o)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bitcheri!