Botox og spontane handlinger

Thailand countdown

Til september smutter vi til Thailand. Man kan vel nærmest tale om en helt getaway, da vi skal være afsted i lang tid. En pædagog i Felix vuggestue kiggede på os og sagde. “Med to små børn?” –  “I er modige”.  Jeg tænkte straks.. – FÅÅÅRK.. Hvad har vi rodet os ud i. Hvem fanden tager også 23 dage til Thailand med to små børn, og så endda uden for sæsonen, hvilket betyder, at vi ikke kan flyve direkte til Phuket. For der skal vi hen. Det bliver en lang flyvetur, med mellemlanding i Bangkok. Vi skal bo på to hoteller i henholdsvis Kamala Beach og Patong Beach. Vi har heldigvis bestilt baby-suite på vores hotel i Kamala, hvilket betyder, at der er en lille lukket have til vores lejlighed med to liggestole og parasol. Jeg forestiller mig derfor, at Troels og jeg skal ligger der, med hver vores paraplydrink i hånden, alt imens børnene sover middagslur inde i et afkølet soveværelse. Den opmærksomme læser, vil måske bemærke, at vi rejser midt i regntiden, hvorfor vi formentlig skal have en rigtig paraply i den anden hånd. Måske vi får tre uger med regn. Det ville virkelig være skidt. For selvom vi jo godt ved, det er regntid, håber man jo altid på, at der bare indimellem er lidt tørvejr. Heldigvis er det stadig rigtig varmt, og jeg er sikker på at jeg og Felix vil have en fest, ved at bade i poolen i regnvejr. Og så elsker jeg virkelig Thaimad. Hold nu op, hvor jeg glæder mig til, rigtig at opleve autentisk thaimad. Jeg har aldrig været i Thailand før, så jeg glæder mig.

13932093_10154516726987164_1813376080_o13918794_10154516726957164_324504849_o

Jeg har læst, at man ikke må bade på strandende på denne årstid, da der er for stærke understrømme. Men eftersom vi alligevel er blevet pool mennesker, efter vi har fået børn, tænker jeg at det nok er lige til at overleve. Jeg frygter til gengæld, at i og med vi rejser i september/oktober, at der er helt lukket ned i og omkring byen. Det ville være så skod, hvis der slet ikke var liv og glade dage. Men bortset fra de ukendte faktorer, så glæder jeg mig til at dele oplevelsen med min lille familie. Ja, nok mest Troels, eftersom børnene aldrig vil kunne huske turen senere. But then we have pictures. 🙂

Hvis du har været i Thailand, og har gode råd, så smid dem ENDELIG!!! <3

Billederne af hotellet, er fra Spies’ hjemmeside.

13987768_10154516726892164_1255841621_o

Jeg har tidligere skrevet lidt om lykke. Læs det her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Botox og spontane handlinger