Hej Verden!

Hej Verden!

imageHej Verden.. Det var Bloggersdelights forslag til en overskrift.. Det er jo nok nærmere Hej Danmark! Eller blot Hej nabo!

På den anden side, skal man lade være med altid at tale sine ambitioner ned.. Hvilket er noget vi kvinder er mægtig gode til. I hvert fald de fleste af os og især mig. Man skulle jo nødig gå hen og tro man var noget specielt. Og det er jeg bestemt ikke. Speciel altså. Mit liv er lige så jævnt kedeligt som alle andres, og jeg er ikke specialist i at skrive sjovt, jeg har bare besluttet mig for at skrive mine hverdagsoplevelser ned store som små og kastet mig ud i bloggernes verden. Som min veninde sagde til mig, der er alligevel aldrig nogen der læser med. I hvert fald ikke i starten. Det gav mig en form for ro. Men nervøs, det er jeg. Det er med dunkende hjerte, jeg skriver dette indlæg, fordi det er så langt fra noget jeg tidligere har beskæftiget mig med. Tanken om at dem der vil, kan læse med, er lidt angstprovokerende.

Lidt om mig

Mit navn er Nadia, jeg er 29 år og bosat på vestegnen, nærmere betegnet Albertslund. Jep den er god nok – min søn hedder dog ikke Jason og går rundt med et jernrør. Han hedder Felix er 2,5 år gammel og render for tiden rundt med et rødt StarWars sværd/rør fra en 10’er butik, som min far ikke synes han kunne leve uden. Jesus.. På den anden side.. Han kan jo ligeså godt lære det fra starten. Udover Felix har jeg Freja på 3 måneder. Min kæreste og far til mine børn hedder Troels.

Troels er ingeniør, hvilket ind imellem medfører udlandsrejser, hvor jeg er overladt alene til husholdningen. Indtil videre har jeg aldrig prøvet at stå som alene mor til to børn i en længere periode og gruer lidt for, når den dag kommer. Heads up til alle de enlige mødre derude! Pyh – og jeg som synes det er udmattende at være to forældre om to børn.

Jeg selv er i gang med uddannelsen som socialformidler, og arbejder i et jobcenter, når jeg ikke er på barsel. Jep – jævnt kedeligt  og ordinært. Ligesom størstedelen af DK’s befolkning.

Jeg har tænkt mig, at min blog skal indeholde alle former for emner. Alt fra parforholdet og dets udfordringer, følelser, sexliv, børneliv, venskab og tanker om samfundet etc.

Nu har jeg skrevet mit første blogindlæg. Vildt.

Kram fra Nadia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!