5 måneder og lortemor :)

Long time no see!

Halløj i skuret, hvor er det længe siden jeg har skrevet herinde. Jeg har ærlig talt ikke gidet. Nogle gange fungere bloggen som en ventil, og andre gange, er det sidste jeg orker, at sætte mig og skrive mit liv ned. Men nu skriver jeg igen. Ikke fordi der er sket noget spændende, men fordi jeg på en måde pludselig savnede det. 🙂 Troels er rejst til Korea og jeg er derfor alene på skansen. Det går sku egentlig meget godt. Indtil videre i hvertfald. Vi har både fået mad i maven og tøj på kroppen! 🙂 Nu det ikke fordi jeg går og opererer med tanken om at blive alene mor, men det er sku da meget fedt at vide det godt kan lade sig gøre at stå alene med to blebørn. Ja okay, jeg har kun været alene siden tirsdag og min mor har været her fra tirsdag til onsdag morgen, men synes nu alligevel jeg klare det godt. Man må godt rose sig selv. Helst med kage.

Freja vågnede i morges kl 4.45 og var lidt gnaven. Felix hørte hende og kom ind til mig i sengen. Hvor er far? Hvor er far? Far er stadig i Korea skat. Du kan tage hans hovedpude og lægge dig her ved siden af mig. Og så lå det lille liv ellers dér, med hovedet het tæt på mit og holdte min hånd. Den bedste hygge, kun afbrudt når han skulle sige shyyy og give Freja sin sut. Hans ihærdighed prallede af på hende. Hun ville hellere træne stemmebånd. Kl. 05.

De er nogle stædige asner med en vilje af stål. I hvert fald Felix. Freja er stadig bare babysød. De er udfordrende og til tider umulige. Men sådanne stunder, gør det hele det værd! <3

Freja sover nu på 3. time. og klokken er 10 om formiddagen. Jeg har derfor fået gjort hovedrent og er pt. vasket inde om man vil. Og jeg har kaffe, telefon og computer!

14191457_10154586023292164_212849602_o

Jeg har besluttet mig for, at jeg hver dag indtil vi skal til Thailand, skal lave lidt hjemmetræning. Bare lidt mavebøjninger, rygbøjninger osv. Ikke så meget for at tabe mig, men mere for ligesom at føle, jeg tager mig lidt bedre ud i badedragten. Jeg startede i torsdags sidste uge. Kun med undtagelse af i søndags. Jeg følte jeg havde tømmermænd. Hvad sker der egentlig for det? Vi var ude lørdag, og vi kom selvfølgelig senere i seng end normalt. Men jeg kørte hjem og var jo derfor ikke fuld. Alligevel havde jeg følelsen af massive tømmermænd. Hvordan kan det lade sig gøre? Jeg var svimmel, havde hovedpine og var voldsom træt. Jeg var meget mere skidt end Troels, der rent faktisk havde indtaget nok alkohol til ikke at kunne køre. Jeg forstår det ikke. Så er jeg virkelig blevet gammel, hvis søvn og mangel på samme, har den effekt på mig. Æv.

14215276_10154586022932164_432195597_o

Møs :-*

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 måneder og lortemor :)