Lidt om lykke

En hurtig tre’er?

😳Dilemma! Når jeg kigger på Felix og Freja, overvejer jeg rigtig meget en hurtig tre’er! 🙈 Ja. Den er god nok. Jeg sprænges simpelthen sådan af kærlighed til dem, at jeg tænker jeg bliver nødt til at give dem en lillesøster eller lillebror til, således at jeg kan fordele kærligheden mellem tre. Så er der måske chance for, at de ikke bliver helt skøre.😃❤️ Jeg er faktisk oprigtig talt forvirret med hensyn til en nummer tre. Skal vi have en nummer tre? Kan vi overskue det? Gør det i virkeligheden bare alting meget mere besværligt? Og i så fald vi ønsker en tre’er, hvornår skal det så være?

Jeg er selv ret fan af tanken om, at Troels og jeg, stadig er i vores bedste alder, når børnene er store nok til ikke at være under konstant opsyn, hvorfor en efternøler måske ikke er at fortrække. Jeg ved godt at Freja kun er 4 måneder og det skal da heller ikke være lige om hjørnet, men vi er jo ikke helt unge mere, for slet ikke at tale om Troels.😃 Det skal man også have med i overvejelserne. Når jeg snakker med Troels om det, begynder han straks at tale om, at det vil kræve en stor bil og mange andre praktiske ting. Det er svært at lure hans præcise holdning til det, da han konsekvent siger han ik vil tage stilling til det lige nu. Jeg tror han vil være fint tilfreds med de to vi har og det vil jeg jo egentlig også. Åh jeg vil bare ik stå om 15 år og tænke, hvorfor gjorde vi det ikke. What to do?!

image

imageimage

:-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om lykke