Jalousi

Retræte og Ferie!

Bloggen på retræte?! Næh! Den sidste uges tid er bare gået med jura-eksamen og dertilhørende forberedelse, sygdom, kvalitetstid med mine børn, pakning og sociale arrangementer. Puh..Det har været ret stressende. Og ja.. for det ikke skal være løgn, så begyndte jeg sku også at stresse over jeg ikke havde fået postet nogen indlæg her på bloggen. Ret skørt. For det første, fordi jeg godt ved, at min læserskare er en hyggelig lille sluttet kreds, der endnu ikke kan hidse Jante og de andre rødder op, men samtidig fordi jeg startede denne side, for min egen skyld og fordi det skulle være sjovt. Dælme ikke for at stresse mig selv yderligere. Men men..! Nu har jeg ferie og barsel og jeg har ikke planer om at åbne én eneste faglitterær bog, førend mit speciale skal skrives. Åh det føles så luksus, helt ind i sjælen :o)!

Dette indlæg skrives pt fra bilen på vej på sommerferie! Yay! Ét hysterisk anfald fra Felix side, et par vrissenheder og irritationer indbyrdes og så kom vi ellers alle, mere eller mindre, levende ud i bilen. Halleluja! Jeg ved ikke med jer, men for os, går det altid meget nemmere inde i mit hoved, at få en familie på fire ud ad døren, end det gør i praksis.

13555972_10154412731112164_130584504_o

Men nu er ungerne solidt placeret i hver deres autostol, Brandmand Sam kører for fuld udblæsning på Ipaden, og der er kaffe til mor og far. Og pt. er der nu gået 60 min.  helt uden små latterlige ligegyldige diskussioner. ( ” Vi skændes ikke Nadia, vi diskutere”… Åh cirkle of life.. Lad os lige bryde den skat! :-*) Kaffen er allerede tom, så nu er jeg gået ombord i Felix’ havrekiks. Bikiniklar? Ha! Fuckit, de har alligevel lovet regn!

13579745_10154412724602164_1910855747_o

:o) Stay tuned people!. Jeg regner med at smide en del indlæg i denne uge. Okay.. Nu stresser jeg mig selv. 

Kram!

P.s Jeg fik 10 i min eksamen. Og jeg skal seriøst tisse..

1 kommentar

  • Lene

    Lene med lidt held kommer der først regn på tirsdag. Og torsdag og fredag kun småbyer. 😁 kh fra Rømø

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jalousi