Prævention

Klokken var lidt i 5…

Sådan startede familiens vers i dag. Præcis klokken 04.50 kunne vi høre Felix på gangen. Ja, den er god nok.. Han var nu klar til at erobre endnu en dag, hvorimod hans mor og far slet ikke havde fået øjne.. Mener, alt før 5 er jo nat! Hvad pokker stiller man op?! Synes vi har forsøgt alle former for tiltag, der i følge de kloge, skulle forlænge nattesøvnen. Han er jo desværre træt allerede inden han skal i vuggestuen!

Desuden var klokken 02.10, sidste gang jeg kiggede på uret.. Ole Lukøje havde til syneladende travlt med at få alle andre end mig til at sove..Suk.. Men så kunne jeg jo passende, bruge tiden på at forsøge mig med at få bloggen til at se lidt finere ud.. Det lykkedes så ikke.

Nu tænker du måske, at det burde være min datter på 3 måneder der holdte mig vågen og ikke bloggen. Nope.. Min præmiebaby sover stort set fra 23-tiden til kl. 9.30 kun afbrudt af to morgenamninger klokken henholdsvis 5 og 6.30. Love it. Hvis så bare storebror også kunne samarbejde og sove til efter klokken 5. Med en dreng på 2,5 år er baren ikke sat så højt. Det kommer forhåbentlig med tiden. I stedet fik han stukket mors Iphone i hånden og lå og så Brandmand Sam til far tog sig sammen og stod op med ham 5.30. Man behøver altså ikke være pædagogisk korrekt klokken 5 om morgenen.

De er sku da meget søde alligevel! 13474222_10154367511697164_1039060287_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prævention