#Slutmedforbudt - 3 dage uden sukker.

Lidt om lykke

Nogle gange er det virkelig bare de mindste ting der skal til, for at man bliver overrumlet af følelsen af at være lykkelig. Jeg gik i går en tur, hvor duften af blomster virkelig lagde stemningen. To røde æbleskrog af den gammeldags slags på jorden, kæmpe æbletræer fyldt med æbler, der straks ledte tankerne tilbage til barndommen og kastanjetræer, fyldt med kastanjefrugter, der mindede én om, at sommeren er ved at gå på hæld. Lige der, på vejen med Freja i barnevognen, der blev jeg sku lidt lykkelig. Jeg kunne desværre ikke fange stemningen på billede, da min telefon har været til reparation. Måske netop derfor var jeg tilstede i nuet, og ikke gående med min Iphone i hånden, for at suge de sidste nye news på instagram og facebook til mig. Gud hvor har det  været befriende, ikke at være online som  normalt.

Det fik mig selvfølgelig til at overveje mit online forbrug. men hvor er det bare mega svært ikke lige at tjekke tlf. Når nu den ligger liiiiige der, ved siden af mig. Til gengæld, gik jeg straks i gang med at fjerne alle dem jeg fulgte på instagram der konstant lagde billeder op af mad, træning osv. Efter at have læst bogen Slut med forbudt, har jeg fået et nyt forhold til sådanne billeder.  Jeg gider ærlig talt ikke længere følge folk, hvis eneste mål er at vise alle andre, de konstant lever på en måde som de tror er sundt. Specielt ikke, når det skriger til himlen, at det er en livsstil præget af afsavn på den ene eller anden måde. Måske vi i stedet skulle finde vores identitet og forbedre vores selvværd på noget, der helt oprigtig gør os glade. Jeg bliver glad når jeg er sammen med min familie, ude i naturen, spiser god mad og er sammen med mine venner og veninder. Så mer af det. :o)

Jeg har to dejlige børn, som har hele livet foran sig og jeg fyldes med ydmyghed over den rolle jeg som mor spiller i deres liv. Jeg ønsker slet ikke de vokse op og ende med at få et anstrengt forhold til deres krop eller til mad. Så jeg er nødt til at starte med mig selv. Jeg vil virkelig øve mig i, ikke at falde i sundheds-suppedasen. Jeg vil stoppe med at anse “sundhed” som en social kapital. For ærligt – så har det aldrig gjort mig lykkelig.

 

image image

Torsdags tanker fra mig <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Slutmedforbudt - 3 dage uden sukker.