Første dag uden sukker..

Min liste over de mest irriterende ting

Jeg kan simpelthen ikke lade være med at lave dette indlæg. Når jeg støder på irriterende eller nederen momenter i øjeblikket, er jeg begyndt at tænke, at det må der sku være andre end mig der oplever. Så det skriver jeg sku da om på bloggen! :o)

Here we go.

1) At skulle på toilettet kort tid efter man har været i bad. Ej men virkelig? Jeg hader det. Der må sku være andre end mig, der synes det er mega nedern!

2) Folk der lyver. Årh så lad da vær! Please – bare lad vær!

3) Når opvaskermaskinen ikke tørre ordentligt. Og man skal stå og hive vådt service ud af opvaskemaskinen. Det er træls. Jeg fandt faktisk svaret på hvorfor her. Så plastik skal ud af opvaskermaskinen! OG så er det altså godt for maskinen, når servicen ikke bliver skyllet af inden. Så lærte I lige det! 🙂

4)  Hæmorider. Seriøst. Jeg har jo allerede afsløret den pinsel i et tidligere indlæg, ( Her). Hvorfor er det, at vi kvinder skal være gravide, tage 25 kilo på+/-, igennem smertehelvede og så skal vi samtidig også døje med hæmorider efter en fødsel. Jeg ved godt det er langt fra alle der bliver ramt af det. De er mega heldige. Det er et bekendtskab man ikke behøver have. Det leder mig til svamp. Og så lige under min graviditet med Felix. ” Nej Nadia, hvis cannesten ikke virker, kan jeg ikke ordinere tablet-behandling når du er gravid” ? WHAT ?! DET FUCKING KLØR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5) Folk der ikke kan unde andre, at det går dem godt. Jeg har skrevet lidt uddybende om det her.

6) Folk der ikke kan kende forskel på ligger og lægger. Ja jeg ved det godt. Det er en “folkesygdom”. Men det gør det ikke mindre irriterende. Come on people. Vi lægger bogen på hylden og herefter ligger bogen på hylden.  🙂

7)  Dårlige avokadoer. Jeg hader at stå i forventningensglæde og tænke nu skal jeg rigtig være sund. Og så skærer man avokadoen over og ser den enten er umoden eller ALT for moden! ÆV!

8) Man har været sund og bevæget sig lidt ekstra. Går spændt på vægten og den er steget eller står stille. Det er pisse irriterende. Faktisk bliver jeg vred, sur og ked af det. Fuck verden, det kan da også være ligemeget. “Nu er det jo ikke tallene der afgør det hele”.. Joe lige den dag, hvor det ikke går den rigtige vej, der er det. Til gengæld, kan jeg springes af glæde og motivation når vægten så er faldet. ( Dette self. mest i de perioder som nu, efter en fødsel, hvor jeg skal af med mange kilo lidt ekstra fra sidebenene.

9) Bundsjatten fra en cola. Eller sodavand uden brus. AD.

Min plan er løbende at opdatere denne liste 🙂 Det er bare LIDT sjovere, når man kan dele det med jer!

KRAM!

13709560_10154456206342164_183443086_o

P.s Jeg tænker også en opturs-liste. Fuck Jante! 🙂

P.ps Snapchats filter, vil klart være at finde på denne liste ;o))

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag uden sukker..